bemutatkozás galéria Ólomüveg készítés aktuális elérhetőségek gyik Blog Webáruház

gyik

Gyakori Kérdések

1. Miért válasszak díszüveget az otthonomba?

Ha ön szereti az egyediséget és eleganciát, ha különleges és szép megoldást keres, akkor mindenképpen a díszüveget kell választania. A színes üvegek életre keltik a tereket, a luxus érzését hozzák el otthonába, növeli ingatlana értékét, időt álló befektetés. 

2. Mit lehet díszüveggel díszíteni?

Tulajdonképpen bárhova kerülhet színes üveg, ajtókba, ablakokba, bútorüvegeként, térelválasztóként és egyedi mennyezet világításként. 

3. Mennyibe kerül egy négyzetméter színes üveg?

Minden általunk készített üveg egyedi kézműves alkotás pontos négyzetméter árat nem tudunk adni. Az egyes üvegalkotások árát meghatározzák a minták részletgazdagsága, az egyes alapanyagok árai, a beépítés technikai feltételei. A megrendelőink igényének ismerete után méretarányos tervet készítünk, melyet forintra pontos árajánlat követ. Az árajánlatunk tartalmazza a teljes árat rejtett költségek és utólag felszámolt díjak nélkül.

4. Mekkora lehet egy díszüvegek maximális mérete?

A maximális egybefüggő üvegfelület kb. 100 x 200 cm lehet. Az ennél nagyobb felületeket is lehet díszíteni színes üveggel, de bizonyos szerkezeti osztásokat kell alkalmazni.

5. Milyen színes üvegeket használnak?

Külföldi üveggyárak által készített anyagokat használunk. Amerikai, francia, belga alapanyagokból választhatnak a megrendelők.

6. Mennyi idő alatt készül el egy díszüveg?

Általában 10-15 munkanap alatt készül el egy-egy üvegalkotás, de természetesen a sok száz darabból álló üvegek elkészítése akár egy másfél hónap is lehet.

7. Már meglévő nyílászárómba is készülhet ilyen típusú üveg?

Igen, a meglévő üveg kibontása után (az üvegcserénél sajnos elkerülhetetlen a rögzítő lécek festékének sérülése) a szép új üveget beépítjük a régi üveg helyére. 

8. Hőszigetelt üvegbe is kerülhet díszüveg?

Hőszigetelt és biztonsági üvegszerkezeteket is készítünk, ekkor 2 „sima” üveg közé kerül a színes üveg.

9. Vállalnak-e garanciát az elkészült üvegre?

Igen, ha mi szakembereink végzik a szállítás t és beépítést, ellenkező esetben sajnos nem áll módunkban garanciát vállalni.

10. Hogyan néz ki egy méretarányos terv?

                    

11. Mit kell tennem ha, szeretnék díszüveget rendelni?

Hívjon fel telefonon vagy küldjön e-mailt rövid időn belül felvesszük önnel a kapcsolatot, az elérhetőségeket megtalálja a kapcsolatok menüpontban.